Foodaway.ro - platformă de comenzi online mâncare, disponibilă oriunde în România

Foodaway te aduce mai aproape de clienții tăi și îți oferă multiple beneficii printr-un singur abonament lunar, fără comision sau taxe suplimentare, indiferent de numărul de comenzi.

foodaway.ro

0% comision

Comparativ cu majoritatea platformelor de comenzi online, Foodaway nu percepe comision. Plătești un singur abonament lunar sau anual, indiferent de valoarea comenzilor.

Încearcă acum
foodaway.ro

Restaurantul tău online

Cu ajutorul Foodaway poți să îți crești vizibilitatea în mediul online. Vei avea un număr mai mare de clienți și vânzări. Odată ce înregistrezi restaurantul pe Foodaway primești un URL de tip foodaway.ro/restaurant.

Încearcă acum
foodaway.ro

Zone de livrare, ridicare din restaurant

Platforma permite definirea zonelor de livrare, setarea taxelor și a orarului pentru fiecare zonă în parte.

Încearcă acum
foodaway.ro

Estimare timp de livrare

Vrem cea mai bună experiență pentru clienții Foodaway și pentru clienții restauratului tău. De aceea, poți să oferi un timp estimativ de livrare clienților tăi, în acest fel nu vei avea parte de anulări neașteptate sau refuzuri de primire.

Încearcă acum
foodaway.ro

Produse configurabile

Platforma Foodaway îți permite să configurezi produsele așa cum vrei. Poți adăuga opțiuni cu selecție multiplă (ex: ingrediente extra, sosuri etc) sau cu selecție individuală (ex: tipul de blat, modul de preparare a cărnii etc), astfel vei oferi clienților tăi o satisfacție suplimentară

Încearcă acum
foodaway.ro

Alerte pe email și în cont

La fiecare comandă nouă vei primi alertă pe email și pe platformă. Interfața este ușor de parcurs și vei putea să administrezi comenziile fără probleme.

Încearcă acum
foodaway.ro

Ușor de administrat, chiar și de pe telefonul mobil

Platforma Foodaway este o aplicație web și funcționează pe orice dispozitiv, indiferent de dimensiunea ecranului și sistemul de operare. Toate funcțiile sunt exprimate clar, în limba română, și sunt optimizate pentru funcționare pe telefonul mobil.

Încearcă acum
foodaway.ro

Mod poster și notificări sonore

În Mod Poster, platforma afișează pe tot ecranul numărul comenzilor în așteptare, actualizat în timp real. Formatul, asemănător unui semafor, este ușor de citit de la distanță. În plus, ai notificări sonore discrete odată la 15 secunde în toate paginile de administrare comenzi.

Încearcă acum

Testează gratuit

Înregistrează-te pe Foodaway și beneficiezi de până la 60 de zile de gratuitate. Prima factură se va emite începând cu luna a 3-a de utilizare a platformei (ex: dacă te înregistrezi pe data de 15 mai, vei beneficia gratuit de luna mai și luna iunie).

BasicAdvancedPremium
cont noucont nouîn curând
Preț18 € lunar 180 € anual28 € lunar 280 € anual480 € anual
URL de tip foodaway.ro/restaurantdadada
Comision0%0%0%
Număr de comenzi/lună incluse100030005000
Număr de produse250250250
Alerte pe emaildadada
Zone de livrare configurabilenelimitatenelimitatenelimitate
Istoric comenzidadada
Estimare timp de livraredadada
Platformă de comenzi online cu website propriu--da
Adăugare domeniu propriu de tip restaurantulmeu.ro--da
Modul de rezervări--da
Modul evenimente--da

Întrebări frecvente

Ce este Foodaway?

Foodaway este o platforma de livrări. Scopul Foodaway este să îți faciliteze vânzarea online într-un mod simplu, la un preț lunar fix convenabil.

De ce am nevoie de Foodaway?

Foodaway ajută la automatizarea procesului de livrări. Utilizatorul poate să dea o comandă în câteva secunde, iar tu vei primi imediat o notificare pe mail și în platformă, totul cu 0% comision și fără costuri ascunse.

Există livratori Foodaway?

Nu, platforma Foodaway nu are livratori. De livrări se va ocupa restaurantul.

Există o taxa standard de livrare?

Nu, restaurantul își alege taxa de livrare. Dacă nu există posibilitatea de livrare se poate alege doar opțiunea de pick-up (Clientul vine după comandă)

Cu ce este diferit Foodaway față de alte platforme?

Majoritatea platformelor de livrare din România se concentrează pe orașele mari. Foodaway își propune să facă prezența online a restaurantelor mai facilă, chiar dacă restaurantul tău nu este dintr-un oraș mare.

De asemenea, Foodaway nu ia comision pe comandă, comparativ cu alte platforme care au un comision ridicat. Pe Foodaway ai până la 60 de zile gratuite pentru a încerca platforma, iar apoi, plătești un abonament lunar care începe de la 3 lei pe zi. Mai puțin decât o cafea.

Dacă mă înscriu pentru perioada gratuită de testare, trebuie să continui obligatoriu?

Nu, poți renunța oricând.

Ce fac dacă nu sunt mulțumit de serviciu?

Dacă nu ești mulțumit de Foodaway, tot ce trebuie să faci este să contactezi serviciul clienți prin email la help@foodaway.ro și îți putem dezactiva contul.

M-am înscris pe platformă. Cât durează activarea?

Restaurantul tău va fi activ în maxim 2 zile lucrătoare după înscriere.

Am nevoie de mai mult de 5000 de comenzi pe lună, ce pot face?

Pentru mai mult de 5000 de comenzi pe lună, te rugăm să ne contactezi pentru o soluție personalizată.


Ai nevoie de ajutor?

Îți oferim asistență gratuită! Scrie-ne oricând pe email help@foodaway.ro sau apelează +40 752 341 127, de luni până vineri în intervalul orar 09:00-17:00.

foodaway.ro
foodaway.ro

Termeni & condițiiProcesarea datelor personaleRestaurantul tău online

Platformă operată de: ADDICTAD SRL J33/786/2014 RO33607069 str. I. Halauceanu nr. 1 Campulung Moldovenesc, Suceava